Kezdőlap » Védőfelszerelés » D3 GEL kétrétegű fogvédő, Fekete/Fehér


        

D3 GEL kétrétegű fogvédő, Fekete/Fehér

Készleten

 

Raktáron: 1 db
Cikkszám: D3-MGBW
Ár (nettó) : 3 543 Ft (9 €)
Ár (bruttó) (27 %):
4 500 Ft (11 €)

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Jobb megelőzni a bajt, mint később a sok felesleges, költséges és fájdalmas kört végigfutni. A végleges kinőtt csontfogaidból csak egy van, óvd őket a d3 fogvédővel.

Hogyan használd:
Áztasd forrásban lévő vízben 60 másodpercig, majd hagyd hűlni 10 másodpercet, vedd a szádba, hogy a saját állkapcsodhoz és fogaidhoz igazodjon. A tökéletes illeszkedés érdekében abban a pillanatban, amikor ráharapunk a fogvédőre, alulról az alsó fogsor kell hogy nyomja, szemből pedig az összezárt ajkainkat kell hozzányomnunk, valamint belülről a nyelvünkkel támasszuk meg a fogvédőt.

Egyszerűen követhető használati útmutatót tartalmaz.
A többrétegű felépítés biztosítja a kényelmet, illeszkedést és védelmet.
A külső váz nagyobb sűrűségének, valamint a megerősített falaknak köszönhetően elnyeli az elülső/oldalsó ütések erejét.
A belső puha réteg szorosan illeszkedik a felső fogsorhoz, miközben az alsó fogakhoz is illeszkedik csökkentve ezzel az állkapocs mozgástartományát igénybevétel esetén.
Vékony, kényelmes és megerősített kialakítás.

A fogvédők laboratóriumi körülmények között lettek létrehozva és tesztelve, így a maximális biztonságot nyújtják a fogaidnak. Anyaghasználatának és kialakításának köszönhetően tökéletesen magadra formálhatod és alakíthatod a kényelem érdekében. Elérhető sok színben, így ha van csapatszíned vagy kedvenc színed, ami feldobja a napodat, most már elérhető lesz a fogvédőben is. A géles duplasoros fogvédő az egyik legjobb termék a piacon. A két komponensének köszönhetően kívül strapabíró, belül pedig kényelmes és puhább. A belső rész prémium anyaga rendkívül kényelmes viseletet biztosít sportolás közben. Ez a termék elengedhetetlen olyan sportágakhoz, melyekben összecsapások vagy sűrű ütközések fordulhatnak elő. Ilyenek például a küzdősportok, jégkorong vagy a rugby.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

MGEwMGQ